Jste zde

Blíží se FELFEST 2019

Hudebně-vědecký festival FELFEST Fakulty elektrotechnické ČVUT nabídne kromě formule, dronů a robotů vystoupení Sto zvířat a Pokáče.

Desátý ročník festivalu FELFEST se na pražském Vítězném náměstí uskuteční ve středu 12. června od 14.00 hodin. Návštěvníci se mohou těšit na zajímavé exponáty v TechParku a vychutnat si bohatou hudební produkci.

Fakulta elektrotechnická ČVUT v Praze pořádá pro veřejnost jako tradiční oslavu konce letního semestru festival FELFEST. Pro návštěvníky bude i letos připravena expozice vědeckého parku TechPark. Zájemci si v ní budou moci prohlédnout projekty, které na fakultě vznikají. Mezi nimi nebude chybět prezentace úspěšné studentské elektroformule, měření biologických signálů, bezpilotní prostředky, robot Hexapod a mnoho dalšího. Skupina našich studentek wITches předvede malým návštěvníkům elektronické stavebnice a Lego roboty, se kterými se děti setkávají na speciálních kroužcích zaměřených na technické vzdělávání a kreativní řešení problémů. Program doplní Institut intermédií ukázkou představení Laterny Magiky “Odsysseus“ a paralelně také proběhne soutěž ČVUT Drone Academy “Postav si svůj dron“.

Přehlídku vědeckých projektů doplní bohatý hudební program. Na hlavním pódiu vystoupí skupiny Sto zvířat, dále absolvent Fakulty elektrotechnické ČVUT v Praze Pokáč, The Atavists, Ježíš táhne na Berlín a další. Malá stage pak bude patřit účinkujícím spjatými s FEL ČVUT.

 www.felfest.cz
 https://www.facebook.com/felfestcz
 www.cvut.cz.

Hodnocení článku: